Onze diensten

Image

Waarde Taxatie verzekering

Heb je een Oldtimer/Classic Car, Youngtimer, Motorfiets, Camper, Foodtruck of een ander (motor)voertuig welke je tegen de juiste waarde wil verzekeren? Eurotaxaties kan je voorzien van een deskundig waardeoordeel in de vorm van een overzichtelijk taxatierapport. Met als doel dat je het juiste bedrag krijgt uitgekeerd bij mogelijke total loss, schade of diefstal. Onze taxatierapporten zijn twee, drie of 5 jaar geldig, afhankelijk van de polisvoorwaarden. Met een onafhankelijke taxatie van Eurotaxaties voorkom je onenigheid met jouw verzekeraar, daar onze rapporten door alle verzekeraars worden geaccepteerd.

bPM taxatie

Wanneer je een auto, camper of motorfiets vanuit het buitenland wil importeren naar Nederland, dient er (rest) BPM betaald te worden over het te importeren voertuig. Dit is ook het geval wanneer je een bedrijfsauto (grijs kenteken) laat ombouwen tot een camper. Met onze expertise kunnen we voor jou de meest gunstige rest BPM afdracht realiseren. Waardoor je niet onnodig (te veel) BPM afdraagt. De BPM aangifte kan op de volgende manieren plaatsvinden, samen kijken we welke methode voor jou het meest gunstig is:
Image
Image

fiscus Taxatie

Bijtelling Youngtimer

Gebruik je jouw zakelijke auto (+15 jaar oud) ook privé, waarbij sprake is van bijtelling, dan is het absoluut de moeite waard om jouw voertuig te laten taxeren. De youngtimer regeling is fiscaal gezien gunstig. Er wordt 35% bijtelling berekend over de dagwaarde van het voertuig, in plaats van de cataloguswaarde. Een deskundige dagwaardebepaling kan je een behoorlijke besparing opleveren.

Waarde Economisch Verkeer

Ben je voornemens om een voertuig om te zetten van zakelijk naar privé? Dan kan een taxatie van Eurotaxaties daarbij helpen. Om mogelijke discussie(s) met de fiscus te voorkomen, is het van belang om een onderbouwd taxatierapport te laten opstellen door een onafhankelijke register taxateur. Wij stellen daarom graag de dagwaarde van je voertuig vast.
Image

Maak hier jouw taxatie afspraak

Maak hier jouw taxatie afspraak